miercuri, 10 decembrie 2014

Cei de la Hanwha pot crea un furnizor de top 5

Stirea ca Hanwha Q Cells si Hanwha SolarOne vor fuziona a  capturat titlurile principale, dar nu a fost una total neaspteptata, conform lui Stefan de Haan, director de cercetare si analist principal la IHS Solar este de parere ca aceasta fuziune va crea un jucator important pe piata modulelor fotovoltaice.

In aceasta scurta analiza, el a mai amintit ca cele doua companii lucrand ca o intetitate pot beneficia unul de la altul iar ca avantajele sunt mult mai mari decat eventualele probleme care ar putea aparea. El a mai spus ca vor putea viza diferite segmente de piata, segmentul de piata cu module de randament ridicat dar nu numai, este in crestere iar intreaga piata din Japonia si nu numai va fi in crestere. Japonia este un exemplu bun, aici este o piata care nu inclina spre inalta eficienta si de inalta tehnologie. Deci, aceasta piata este sensibila cand vine vorba de tehnologie. Putem vedea ca in unele piete, brandul este inca ceva ce conteaza cu adevarat, dar companiile pot beneficia de faptul ca isi unesc eforturile pentru diferite tipuri de module. Privind clasamentul furnizorilor de module fotovoltaice, el a mai pus ca fuziunea se potriveste cu imaginea de ansamblu de consolidare. Altii se extind, si aici avem doua societati care fuzioneaza.

sursa: http://www.pv-magazine.com/index.php?id=9&tx_ttnews[tt_news]=17431&cHash=cdf344ec4bd4945e374d7b01112eaa51#axzz3LNlK1cJo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu